Milli Egemenlik İlkokulu
HANLI SAKARYA MAH. SAFİR SK. MİLLİ EGEMENLİK İLKÖĞRETİM SİTESİ MILLI EGEMENLIK ILKOKULU BLOK NO 1 ARİFİYE / SAKARYA
.

VİZYON

Öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm çalışanlarıyla sevgi ve hoşgörü ikliminin egemen olduğu, akademik, sosyal ve sportif aktiviteleriyle örnek kurum olmak.

MİSYON

Türk Milletinin maddi ve manevi değerlerine bağlı, kendisini ve milletini yüceltmek için çalışan, olumlu yönde değişebilen, hayat felsefesi doğruluk ve barış olan ilkeli bireyler yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :3288
Öğretim Şekli :Normal Öğretim. Okulumuzda toplam 6 şube (2 ana sınıfı, 4 ilkokul); 6 öğretmen vardır. Sınıf mevcutları 15-25 civarındadır.

Öğretim Şekli

İlçe merkezine (Arifiye) 7 km, il merkezine (Adapazarı) 6 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Arifiye ilçesine bağlı olan Hanlı Sakarya Mahallesi´dir. Erenler ve Adapazarı ilçelerine yakındır. SATSO, Başak Traktör Fabrikası ve 1. Organize Sanayi Bölgesi´ne komşudur.

Geleneksel çocuk oyunları yarışmalarına katılım